Η Σίσσυ Γιαννακοπούλου ΞΕΣΠΑ στο facebook! "Άι σιχτίρ πια μ@....κες»!

Lagrend creme Lagrend creme
Τι ήταν αυτό που έβγαλε εκτός εαυτού την πρώην παίχτρια του "the Wall" Σίσσυ Γιαννακοπούλου; Διαβάστε παρακάτω....

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι «Wall», που ξεχώρισε και συζητήθηκε για τη θυελλώδη σχέση που είχε με τον Αντρέα Μικρούτσικο σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», άφησε την Ελλάδα και μετακόμισε στην Αγγλία όπου και ξαναπαντρεύτηκε.
Εκεί δούλεψε σε ένα γνωστό  beauty spa του Λονδίνου και γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο του Amir Shirkhan.

Ο σύζυγος της Σίσσυς Γιαννακοπούλου, είναι Ιρανικής καταγωγής και είναι αντιπρόεδρος σε εταιρία πετρελαίου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 7 Ιουλίου του 2013, σε μια από τις πιο γραφικές πόλεις της Σουηδίας το Χέλσιμποργκ, τόπο σπουδών του Ιρανού.

Το δημοσίευμα της Espresso, που δημοσιοποίησε τον γάμο της Σίσσυς, δεν ακολούθησαν μόνο ευχές αλλά και διάφορα σχόλια από «φίλους» της πρώην παίκτριας του ριάλιτι στον τοίχο της στο Facebook. Προφανώς ανάμεσα σε όσα γράφτηκαν υπήρξαν και κάποια που την ενόχλησαν, όπως φαίνεται να την ενόχλησε και η δημοσιοποίηση του γάμου της στην Ελλάδα.

Έτσι, η Σίσσυ απάντησε με ένα «πύρινο» κείμενο με αποδέκτες όλους όσοι τη σχολιάζουν, χαρακτηρίζοντας «λάθος» τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και απαιτώντας να μην ασχοληθούν ξανά μαζί της οι «μα...ες» των celebrity και gossip εντύπων!

× ?

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



 
close(x)

Lagrend creme